Omgångens hetaste match bjuder Stamford Bridge på när hemmalaget tar emot den röda sidan av Liverpool.

Chelsea har börjat säsongen strålande och trots att tränaren Sarri varit lite blyg med hur starten skulle se ut så har det gynnat ut i 16/18 poäng samt vinst mot just Liverpool i ligacupen. Det vilades en del spelare i veckan när lagen drabbades samman på Anfield. Glödhete Hazard fick börja på bänken men fick ändå sista ordet när han avgjorde med en soloprestationen. Han kommer med ett flygande självförtroende som Liverpool kommer få kämpa för att bryta ner under 90 minuter.

Liverpool har gått rent i ligan och trots förlusten i veckan så är det inget problem med formen. Tufft matchande för Klopps lag så kanske var det lika bra att åka ut den minst prestigefyllda tävlingen redan i andra omgången. Vi kan räkna med att ha tillbaka många av spelarna som vilades i veckan. Van Dijk är dock ett frågetecken inför matchen efter smällen han ådrog sig mot Southampton. Möjligt att han är 100% men skulle han inte vara det så kommer det inte chansas för matcherna duggar tätt nu och de har inte råd att göra skadan värre genom att spela honom på Stamford Bridge.

Det här är upplagt för en fartfylld match där offensiven prioriteras hos båda lagen. Det slutade med 32 skott när lagen mötte varandra i veckan. Jag trodde vi skulle få något högre lina än vad vi erbjuds så jag kliver in på över 27,5.

Jag spelar över 27,5 skott @1.80 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip