Chelsea tar emot Liverpool.

Senaste möten
Liverpool - Chelsea 2-2 (Uefa supercup, Liverpool-seger på straffar)

Liverpool - Chelsea 2-0
Chelsea - Liverpool 1-1

Premier League
1. Liverpool 5 5 0 0 15:4 15
9. Chelsea 5 2 2 1 11:11 8

Chelsea - Leicester 1-1
Norwich - Chelsea 2-3
Chelsea - Sheffield U 2-2
Wolves - Chelsea 2-5
Chelsea - Valencia 0-1

Southampton - Liverpool 1-2
Liverpool - Arsenal 3-1
Burnley - Liverpool 0-3
Liverpool - Newcastle 3-1
Napoli - Liverpool 2-0

Här är två lag som är ute efter att resa sig igen efter debaclen i Champions League i veckan. Liverpool blev bortkontrade av ett skickligt Napoli på italiensk mark. Första målet var viktigt i den här matchen och det tillföll Napoli. Liverpool var inte på något sätt usla i matchen, det var bara att Napoli gjorde målen i rätt lägen. Annars har ju Liverpool övertygad. Full pott, fem av fem, i ligaspelet och 15-4 i målskillnad. Mane och Salah har delat på främst gjorda mål med fyra vardera. Men det är många som hamnat i protokollet. I Chelsea är det Abraham (sju mål!) som sticker ut efter fem omgångar. Anfallaren satte själv tre kassar borta mot Wolves i senaste ligamatchen. Mot Valencia blev han dock mållös liksom resten av laget som föll oväntat med 0-1.

Chelsea har blandat i säsongsinledningen. Positivt är nämnde Abrahams målshow men å andra sidan är Chelseas försvarsspel ett stort frågetecken. Inför helgens omgång var det bara Norwich (12) som släppt in fler mål än Chelsea (11). Lagen möttes i den europeiska supercupen inför säsongen med 2-2 och Liverpoolseger på straffar som följd. Till kvällens match har Chelsea en kamp mot klockan för att få Kanté spelklar. I Liverpool saknas fortsatt förstekeepern Alisson på grund av skada. Annars hanterbara avbräck. Ett gäng fler spelare out ör Chelsea.

Preliminära elvor (Whoscored)

Chelsea (4-3-3) Arrizabalaga - Azpilicueta, Zouma, Christensen, Alonso - Kante, Jorginho, Kovacic - Pedro, Abraham, Willian

Saknar: Loftus-Cheek, Rudiger, James, Hudson-Odoi
Osäkra: Kante, Emerson, Mount

Liverpool (4-3-3) Adrian - Alexander-Arnold, Matip, Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mané

Saknar: Alisson, Clyne, Keita, Origi
Osäkra: -

SPELTIPS
Jag tycker att Liverpool har en högre växel och det borde kunna gå att utnyttja Chelseas bristande försvarsspel. Jag spelar Liverpool till 2.04 hos bet365 (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip