Den stora matchen i femte rundan blev Chelsea - Liverpool på Stamford Bridge.

Chelsea fick sig en rejäl smäll hemma mot Bayern Munchen för en vecka sen. Jag undrar hur mycket den smällen tog på laget. De förlorade hemma med 3-0 och sånt händer, men på sättet de gjorde det. Chelsea var utspelade i andra halvlek och var aldrig nära att kunna göra match av det. Att få 0-3 på hemmaplan måste vara tungt när du själv är en storklubb av Chelseas storlek.

Liverpool förlorade sin första match i Premier League i lördags. Watford stod för skrällen och vann med 3-0 hemma på Vicarage Road. Klopp kan ställa ut sin bästa elva här för att sedan låta dem vila till helgen i ligan. Nu kan de släppa Premier League i stort sett. Vunnit har de redan gjort och efter Watford-förlusten kan de inte längre gå obesegrade genom hela säsongen.

Tidigare matcher mellan lagen har varit rätt låsta. Det har inte böljat fram och tillbaka utan snarare mycket kamp på mitten utan något skönspel. När lagen möttes på Stamford Bridge i höstas slutade skotten 13-6. På Anfield blev det 15-6 till hemmalaget.

Jag spelar under 25,5 skott @2.50 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip