Speltips: Liverpool rak seger till 2.15 hos bet365 .
—-
Det har blivit dags för final i ligacupen på Wembley Stadium mellan Chelsea och Liverpool!

Alla vet hur Chelseas säsong har gått hittills. Pochettino har inte alls fått någon kontinuitet i varken resultaten eller prestationerna. En ligacup-seger skulle möjligtvis kunna rädda Pochettinos jobb, men det gör det knappt till en godkänd säsong oavsett.

Liverpool har ytterligare ett mål med denna final: ta en första titel under Jurgen Klopps sista säsong. Jag har svårt att tänka mig något som motiverar spelgrupp och tränarstab mer än det.

Liverpool går, trots en gedigen skadelista, fortsatt väldigt starkt. Den senaste förlusten man har bortsett torsken mot Arsenal för någon vecka sedan kom i mitten av december. Offensiven sprudlar oavsett vilka spelare man ställer på startlinjen, likaså defensiven.

Liverpool bärgar titeln - för Klopp

Chelsea kommer trots allt från en stark poäng senast mot Manchester City. Har man ytterligare en sådan insats i sig? Jag ställer mig tveksam. Defensiven har lämnat mycket att önska hittills den här säsongen och när Liverpool blåser på, tror jag det blir för mycket att hantera.

Att ge Klopp ytterligare titlar under sin sista säsong i Liverpool bör kunna bära denna spelgrupp över vilka hinder som helst. När ett oförutsägbart och inkonsekvent Chelsea står på andra sidan har jag svårt att se bort från Liverpool.

Det kan vara värt att avvakta startelvorna innan spel läggs, då det fortsatt är tveksamt om Salah och Nunez är redo för spel. Oavsett deras vara eller icke vara i elvan ger jag Liverpool en klar fördel här, egentligen mest på ren motivation. I och med det tycker jag den raka ”tvåan” på Liverpool till 2.15 hos bet365 är ett väldigt fint spel!
This is the stats tab
This is the post tip