Speltips: Ben Chilwell över 0,5 skott på mål till 2.20 hos bet365 .

Chelsea och Luton sparkar igång den tredje omgången av Premier League under fredagskvällen. Chelsea ska försöka studsa tillbaka från den oväntade förlusten senast mot West Ham. Luton, med en extra veckas vila i ryggen, ska försöka plocka sina första poäng sedan intåget till Premier League.

Bortalaget hade spelledigt förra helgen då deras hemmaarena Kenilworth Road rustades upp för att uppnå Premier League-dugligt skick. Detta blir därför deras andra raka bortamatch den här säsongen, och i den första hade man det jobbigt.
1-4 mot Brighton behöver nödvändigtvis inte vara något att skämmas över, men prestationen lämnade även den mer att önska. Jag skulle bli mäkta förvånad om Luton inte är indragna i en bottenstrid den här säsongen

Chelsea har enligt mig förtjänat mer både i premiären mot Liverpool och senast mot West Ham. En poäng på de inledande två matcherna tycker jag inte riktigt matchar sett till prestation, men det är ofta melodin för lag som inte riktigt är färdiga. Pochettino tryckte efter förlusten senast på att vi måste “tro på processen", och det är någonstans där Chelsea är just nu.

Istället för att välja sida, då oddsen är i så pass stor Chelsea-favör, har jag tagit fram ett spel som känns ruskigt spännande, och det involverar en viss Chelsea-wingback.

Vänsteryttern Chilwell

I Reece James frånvaro kommer en stor del av Chelseas spel gå genom vänsterkanten, där en viss Ben Chilwell springer som ett ånglok. Att kalla honom för ytterback går nästan inte, då han i princip spelar vänsterytter i detta Chelsea. Han är involverad i det mesta som Chelsea skapar offensivt, och mot ett Luton som kommer ligga i försvarsläge kommer han få en hel del möjligheter till avslut.

Över 0,5 skott på mål klarade han i mötet med Liverpool, dock inte senast mot West Ham. Där blev han dock utbytt efter sextio minuter. Hade han fått hela matchen där också hade mycket väl kunnat klara linan även där.

Chilwell är redan en av de bästa ytterbackarna i Premier League, och med den utgångspositionen han har i Chelseas spelsystem tror jag mycket väl han kan bli den ytterback som gjort flest poäng när säsongen är över.

Jag måste understryka att det i princip är en vänsterytter som ska lösa minst ett skott på mål här, inte en vänsterback. Så pass hög position har han. Därför känns Ben Chilwell över 0.5 skott på mål till 2.20 hos bet365 som ett väldigt kittlande spel i en annars svår match!
This is the stats tab
This is the post tip