Malmö reser till London för en utmaning som ska vara alldeles för svår.

Hemmalaget toppar Premier League och trots förlusten mot Juventus så ser läget väldigt ljust ut för att ta sig vidare till åttondelsfinal. Nu väntar Malmö som inte fått med sig några poäng än så länge och har inte varit närheten av några heller. Tuchel vill nog gärna vinna gruppen för att undvika de andre stora giganterna redan i åttondelsfinal men då krävs det nog att gå rent sista fyra matcherna.

Malmö ska egentligen inte kunna vara här med deras medel som de använder kontra resten av lagen som är med i turneringen. Så finns inga krav att ställa utan det är mycket pengar som klubben får bara genom att spela det här gruppspelet. Sen vill självklart hela klubben göra bra ifrån sig och drömma om avancemang.

Chelsea ska vara ett nummer för stort men min känsla över den här matchen är att Chelsea kan ta lite lätt på uppgiften. De kommer lösa tre poäng här utan en maxprestation medan Malmö försöker ta tillvara på varje situation de får. Trots dominans av Chelsea så tycker jag att det här oddset är aningen för högt. I min bok ska det var runt 2.00 för över 3,5 insparkar.

Jag spelar Chelsea över 3,5 insparkar @2.25 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip