Malmös CL-äventyr fortsätter borta mot Chelsea.
Mitt speltips: Asian -1 i första halvlek på hemmalaget Chelsea. Spelet innebär pengarna tillbaka om Chelsea leder med ett mål i halvtid. Full vinst på tvåmålsledning. Den djärve kan ta -1,5 i första halvlek till högre odds.

Blytung CL-inledning för Malmö. Inledde Juvematchen rätt okej, men blev brutalt straffade och 3-0-förlusten odiskutabel i slutändan. Stundtals okej med även i Ryssland mot Zenit, men föll med 4-0 till slut. Ahmedhodzic blev utvisad och saknas här - stort avbräck såklart. Klart att CL-gruppspelet alltid slulle bli en tuff nöt för Malmö då de har lägre budget och sämre spelare än typ alla lag i huvudturneringen. Bara att ta sig dit är en stor bragd, men väl här blir det nog lite för svårt. Särskilt på bortaplan.

Jobbigt läge att möta Chelsea på Stamford Bridge också. De har visserligen inte inlett säsongen superbra, men är ändå ett topplag i PL. Föll mot Juventus borta och måste vinna här för att ta kommandot i gruppen igen. Borde väl därför spela ett rätt starkt lag här. Ska dock sägas att truppen är så pass bred att startelvan alltid kommer vara enormt stark. På bänken mot Brentford satt bland andra Mount, Havertz, Reece James, Barkley, Hudson-Odoi, Alonso (starta i spanska landslaget i Nations League nu) och Jorginho (som en del vill ge Ballon dór). Så oavsett vilka som startar blir det starkt. "Bara" Norwich hemma i ligan i helgen - det blir inte lättare än så. Även om den är tidigt på lördag är det inte så mycket att spara på.

Men jag tror ändå Chelsea kommer sätta högsta fart från minut ett för att döda det här så fort som möjligt. Tror de kommer mata på och få mål på offensiva spelare som Lukaku m.fl. som har mer att ge hittills den här säsongen.

Malmö låg under med 3-0 i halvtid mot Juventus och 1-0 mot Zenit. Jag tror inte de orkar hålla oavgjort ända in i halvtid här heller. Blir det "bara" uddamålsledning får vi pengarna tillbaka, vilket känns bra. Jag tror dock det här kan vara helt klart i halvtid med 2/3-0 efter första 45.

Speltips: Chelsea asian -1 första halvlek.

This is the stats tab
This is the post tip