Väljer att gå på 1X på Chelsea i dagens Community Shield mellan Chelsea och Man City.
Spelas på Wembley.

En inressant match väntar mellan två lag som kommer med långt från ordinarie lag. Det är årets första "tävlingsmatch", även om det knappast är en särskilt prestigefylld sådan. Med tanke på det är det en rätt svårvärderad match då man bara haft ett antal friendlies att gå på. Vänskapsmatcher med olika elvor, en miljon byten och så vidare - inte det lättaste att ha ett grepp om vart lagen står just nu.

Mycket handlar om att försöka lista ut vilka elvor respektive coach väljer. Chelsea får klara sig utan Thibaut Courtois, Gary Cahill, N’Golo Kante, Eden Hazard, Michy Batshuayi och Olivier Giroud. Nye Sarri har aviserat att startelvan blir liknande den som ställdes mot Arsenal i onsdags.

Tänkbar Chelsea-elva:
Caballero; Azpilicueta, Rudiger, Luiz, Alonso; Bakayoko, Jorginho, Barkley; Pedro, Morata, Hudson-Odoi

Man City har bara Kyle Walker, Raheem Sterling och Kevin De Bruyne helt otillgängliga. Men spelare som Sergio Aguero, Gabriel Jesus, Nicolas Otamendi, John Stones och Vincent Kompany har bara haft ett par dagars träning och jag skulle gissa att ett par kan vilas till viktigare uppgifter. Om de nu kommer till spel blir det säsongens första match för dessa och formen är kanske inte helt toppad:

Tänkbar City-elva:
Bravo; Humphreys, Garcia, Laporte, Mendy; Bernardo Silva, Luiz, Foden; Mahrez, Nmecha, Sane

Känner att den här matchen kan gå lite hursomhelst. Tycker Man City blivit väl stora favoriter då Chelsea med ny coach borde vara lite mer hungriga på den här titeln för att få en bra start. Känns som ett kryss ligger nära till hands här.

This is the stats tab
This is the post tip