Viktig match i kampen om CL-platserna när Ole Gunnar Solskjaers Manchester United åker till London för matchen mot Chelsea.

Chelsea har just nu grepp om fjärdeplatsen men det är många lag som skuggar tätt bakom. De tog en pinne borta mot Leicester och det får ses som klart godkänt. Det är svårt att veta vad vi får av Chelsea när de spelar matcher. Blandar riktigt bra prestationer med mediokra. Dock så brukar de spela bra hemma på Stamford Bridge när andra storklubbar gästar.

Man United har lite samma tendens. Kan blanda bra prestationer mot bättre lag för att veckan efter förlora 2-0 hemma mot Burnley. Här får de ligga lägre i försvaret, vilket de vanligtvis är bra och bekväma med. Har fortsatt Rashford skadad så anfallsspelet känns svagt.

Utöver under 16,5 insparkar för lagen spelar jag även Chelsea över 5,5 skott på mål. Oddset har stigit och tycker det är läge att investera till det oddset. De har hemmaplan mot ett United som vi har sett kan sjunka lågt med Solskjaer. Tycker att en linan på 5,5 är rätt men det ska vara jämnare odds på över och under.

Jag spelar under 16,5 insparkar @1.66 med 3u.
Chelsea över 5,5 skott på mål @2.62 med 3u.
Båda spelen hittas hos bet365 .

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip