Lördagens höjdare utspelar sig på Stamford Bridge mellan Chelsea och Manchester City med avspark 18.30.
Jag har en bra känsla för en målsnål batalj här men väljer att spela raka tvåan på Manchester City. The Sky Blues väger tyngre i stormötena och har bevisat det också. 1,95 är bra!

Tabell:
1. Manchester City 15 13 2 0 45/7 41p W W W W W W
4. Chelsea 15 9 4 2 31/13 31p W W D L W L

Sarris arbete med Chelsea ser spännande ut men det offensiva spelet hackar lite. Om man enbart kollar på Premier League och de fyra senaste matcherna har Chelsea bara gjort mer än ett mål i en av dessa, det var mot ett av ligans sämsta försvar Fulham. I resten stod Wolves, Everton och Tottenham för motståndet. Inga tre dåliga lag direkt men nu möter man Manchester City – ligans starkaste lag.
Morata och Giroud på topp är alldeles för ojämna och kan inte ses om några direkt farliga anfallare. Giroud gör det bäst genom att komma in de sista 10-20 minuterna, inte mer.

Sarri vilade några pjäser i veckans bortamatch mot Wolves – dyrt blev det. Förlust med 2-1. Nu förväntas elvas rustas upp för att ta poäng här hemma mot mästarna.

Pep Guardiola gör ett lysande jobb med Manchester City, det ska man ge honom. Han har blivit en expert på den brittiska fotbollen.
Han har även bekräftat att Aguero och De Bruyne missar denna stormatch. Men City kan forma en bra elva. Blir säkert Sané, Sterling och Mahrez på topp.
Sju mål har Manchesterlaget släppt in på samtliga matcher i ligan (15) – det är löjligt starkt. 9-2 i målskillnad på de tre senaste ligamatcherna.

Möjliga startelvor
Chelsea: Kepa - Azpilicueta, Rudiger, Luiz, Alonso - Kante, Jorginho, Kovacic - Pedro, Giroud, Hazard.
Man City: Ederson - Walker, Stones, Laporte, Delph - Silva, Fernandinho, Silva - Mahrez, Sterling, Sané.

Man City har spelat fyra stormatcher (Arsenal, Liverpool, Tottenham, Man Utd) denna säsongen, vunnit tre. 0-0 mot Liverpool. Underspelet lockar här mot Chelsea, men det ligger något lågt. Tycker City har sett riktigt starka ut, även i stormötena, och tror att de kommer att styra denna match mot ett Chelsea som ser lite slitet ut.

SPEL: Manchester City till 1,95x
2/5 units – hos Goliath , Bethard , bet365

www.spreadsheet.se/holmbergake

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip