Det ska delas ut en titel till i England innan det blir sommarlov. Det är som vanligt på Wembley den klassiska finalen ska spelas på.

Chelsea har tagit sig hit genom en en vinst senast mot Southampton i semifinalen med 2-0. I kvarten mot Leicester var det Pedro som avgjorde i förlängningen med sitt 2-1-mål. Den senaste tiden har Chelsea sett väldigt risiga ut. 0-3 på bortaplan mot Newcastle i helgen säger en del, men det är främst hur spelet ser ut som ser bekymrade ut för Contes lag. Det är inget flyt på planen och samspelet som t.ex. Liverpool och Man City har ser man inte under Chelsea matcher.

Chelsea är inget "hörnlag", det finns inte de kanterna som gör att man får speciellt många hörnor. Hazard som ska ha mycket boll i offensiven spelar allt som oftast på sin vänsterkant där han vill in i banan för att hota med sin högerfot. Det blev två hörnor senast mot Newcastle. Det blev visserligen tio hörnor mot Huddersfield men det har sina förklaringar, bortalaget tog ledningen och behövde bara en poäng för att säkra kontraktet.

Man United slutade på en andraplats i serien och skulle kunna bärga en titel även den här säsongen, men frågan är om det är bra nog för Uniteds ledning när man ser tillbaka på säsongen och Jose Mourinho. Jag tror väl inte att han kommer sparkas i sommar men att det kommer pratas om hans vara eller icke vara känns rätt så givet. United bjuder inte på den finaste fotbollen, det spelas en rätt tråkig fotboll, precis som Mourinho vill ha det. United bjuder inte heller på så många hörnor. Lite likt spelsätt som Chelsea eftersom man har yttrar som vill in i planen och utmana sin spelare, istället för att fortsätta längs kanten och hitta ett inlägg.

En final som är viktig för båda lagen. Som Mourinho sa efter Europa League-vinsten i våras.
"Du spelar inte finaler, du vinner dem".
Det resonemanget tror jag båda tränare tänker ha inför det här matchen. Jag tror på en tråkig fotbollsmatch där den osympatiske tittaren kommer att klaga på kvalitén och underhållningen som det "ska" bjudas på i en final.

Jag spelar under 10,5 hörnor @1.78 hos Nordicbet med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip