Hugger X2 i tidiga stormatchen i Premier League. Man United nyper minst en pinne mot Chelsea tror jag.

Chelsea är såklart motiverade favoriter här:
Sarri har fått en drömstart på sin sejour som Chelseamanager. Hazard glöder och Jorginho dikterar tempot. Laget är obesegrade fram till nu och delar serieledningen med Liverpool och Man City. Såklart att det sett extremt bra ut, särskilt med tanke på att Sarri är ny. Jag är dock lite inne på att laget haft ett gynnsamt spelschema:
Fyra av lagets sex segrar har kommit mot lagen som ligger på plats 16, 18, 19 och 20 i tabellen.
Visst, det har bara spelats åtta av 38 omgångar och mycket kan hända, men känslan är att åtminstone två lag av kvartetten Newcastle, Cardiff, Huddersfield och Southampton (som alltså är lagen som avses ovan) ryker.
De övriga segrarna kom mot Arsenal (avgjorde i 81:a) och Bournemouth (0-0 fram till minut 71).

Visst kan Chelsea fortsätta gå bra, men jag avvaktar lite med hyllningarna fram till att laget besegrat toppmotstånd.

Man United har kanske inte spelat tillräckligt bra för att ha epitetet toppmotstånd. Mourinhos mardrömshöst har tagit laget till en åttondeplats och negativ målskillnad. Känns fortfarande inte som han vet vad han vill få ut av laget eller hur en optimal startelva ser ut. Kapaciteten i truppen är dock skyhög, vilket inte minst visar sig när Rashford, Lukaku, Pogba, Lindelöf m.fl. spelar i sina landslag.

Skulle gissa att Alexis Sanchez är tveksam till spel då han spelade 90 minuter för Chile i träningsmatchen mot Mexiko natten mot onsdag. Men med tanke på hur han presterat den här säsongen är det inget större avbräck. I övrigt borde slitaget vara rätt jämnt fördelat mellan lagen:
Pogba och Kante spelade i tisdags.
Hazard och Lukaku spelade 45 minuter i tisdags.
Bägge lagen hade en del spelare iväg och jag tycker "pinan" är jämn.

Tror att Man Uniteds vändning mot Newcastle var väldigt välbehövlig. Visst såg det bedrövligt ut i första halvlek, men en sådan vändning ger alltid välbehövlig energi. Om inte en sån match blir en vändpunkt för Mourinho-United så kommer den inte komma alls och han lär lämna.

Här tror jag hursomhelst att Man United kommer få en passande matchbild. Går in som underdogs med lite "allt att vinna"-känsla. Är det något Mourinho trivs med är det att ligga lågt och packa ihop laget. Tror Chelsea kommer ha en hel del boll mot ett Man United som satsar på omställningar. Förstår att Chelsea är favoriter, men tycker oddset på X2 hos SpeedyBet är alldeles för bra för att motstå.

This is the stats tab
This is the post tip