Speltips: Rasmus Höjlund Ö0,5 skott på mål till 1.80 hos bet365

Klassikermöte på Stamford Bridge när Chelsea välkomnar Manchester United till västra London under torsdagen.

Jag ser den här matchen som extremt oviss. Det är två kopiöst ojämna lag som ställs mot varandra där utgången faktiskt kan bli lite vad som helst. Därav vänder jag blickarna åt skott-marknaden.

Uniteds nummer nio Rasmus Höjlund får mitt förtroende under torsdagskvällen. Dansken har återhämtat sig från skada och kommer vara vital för Uniteds anfallsspel den här kvällen. Någonstans är det han som ska göra målen, och chanser kommer dyka upp mot en naiv och ofta svag Chelsea-backlinje.

Uniteds spjutspets får förtroendet

Höjlund snittar 1,4 skott på mål per match för tillfället.
Jag förväntar mig att Chelsea kommer styra spelet, och United ligger på kontring med Rashford och Garnacho som flankerar Höjlund. Får man träff kan man absolut ha goda möjligheter att straffa Chelsea, och då litar jag på att Höjlund är med i leken.

Dansken är, tillsammans med Rashford och McTominay, Uniteds bästa målskytt den här säsongen och ska man få ut något av den här matchen behöver han bli involverad i boxen när United anfaller.

Senast mot Brentford, i en rätt urusel insats av United, löste han denna lina ändå vilket talar för att han kan göra det oavsett om United gör en bra match eller inte.

Som sagt tror jag denna match kan gå lite åt vilket håll som helst. Därför känns det skönt att kunna luta sig tillbaka på att Höjlund löser minst ett skott på mål till 1.80 hos bet365 ! Ett, i mina ögon, väldigt fint odds på Uniteds spjutspets.
This is the stats tab
This is the post tip