Chelsea att göra mål i båda halvlekarna.

Lagens tre senaste matcher:

Everton - Chelsea 0-3
Chelsea - Southampton 4-2
Chelsea - Tottenham 4-2

Middlesbrough - Man City 2-2
Middlesbrough - Sunderland 1-0
Bournemouth - Middlesbrough 4-0

Chelsea går för titeln och man är väldigt nära nu. Tottenham förlorade i fredags mot West Ham och det behövs nu sex poäng på fyra matcher för Chelsea för att säkra titel. Chelsea ser riktigt bra ut och att man ska sopa banan av Boro på Stamford Bridge är troligt. Det finns frågetecken för Luiz och Kanté som gör sena tester för att se om det håller men annars är läget perfekt. Har vunnit 14/16 matcher på hemmaplan den här säsongen. Gör massvis av mål för släpper in gör man också så offensiven måste funka för att vinna matcher. Har gjort 11 mål senaste tre matcherna.

Middlesbrough har kniven på strupen och skulle man förlora är det klart för Championship nästa säsong. Skulle man knipa en poäng så finns det en teoretisk chans men det är tre poäng man måste gå för i de resterande tre matcherna laget har kvar. Från att ha spelat målsnåla matcher så har man nu släppt lite på tyglarna och det är mer böljande spel. Har slutat med 4, 1, 4 och 3 mål i deras fyra senaste matcher. Defensiven har sett väldigt skakig på slutet och laget har släppt in åtta mål de senaste två bortamatcherna. Då har motståndet varit Bournemouth och Hull.

Har väldigt svårt att se hur Chelsea inte ska vinna här men man håller väldigt sällan nollan och Middlesbrough är inte helt ofarliga när man får sina lägen. Därför så ser jag stort värde i att Chelsea kommer ut och trycker ner sitt motstånd som man brukar göra på Stamford Bridge.

Jag spelar Chelsea mål i båda halvlekarna @1.70 hos Unibet med 6/7u.

twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip