Chelsea tar emot Newcastle på hemmagräs under söndagseftermiddagen och här väljer jag att plocka ett statistikspel till 1.85 gånger insatsen.

Chelsea har spelat in tre raka segrar och går starkt för dagen. Senast de var i farten så gästade de Norwich på bortagräs och där blev det seger med 3-1 och gästerna fick iväg totalt sju skott på mål mot tabelljumbon. Nu väntar en tuffare prövning då det är ett Newcastle med självförtroende som besöker London och även om gästerna kliver in här som kara underdogs så tror jag inte att Chelsea kommer få någon promenadseger.

Newcastle har slagits i botten av tabellen en stor del av säsongen. Uppryckningen på slutet har dock resulterat i att gästerna just nu har hela tio poäng ner till nedflyttningsplats och med en resultatrad på åtta raka tävlingsmatcher utan förlust är det ett bortalag med självförtroende som kliver in på Stamford Bridge.

Min idé inför avspark är at gästerna kommer stångas på bra och jag tror helt klart att de kommer ge Chelsea en bra match. Denna tillställning behöver nödvändigtvis inte bli målrik och heller inte "skott på mål-rik".

Senast lagen möttes så vann Chelsea med 3-0 i Newcastle och den matchen bjöd på sju skott på mål totalt, varav gästerna hade sex av dem. Det kan bli något liknande här, men en jämnare statistik och även resultat, tror jag!

SPELTIPS
Under 8,5 skott på mål testas till 1.85 hos Unibet .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip