Speltips: Chelsea rak seger till 1.76 hos Expekt .

Det börjar hetta till rejält i EFL-cup när kvartsfinalerna nu stundar. Chelsea tar emot Newcastle på Stamford Bridge i en match där båda lagens form och resultat i närtid liknar varandra rätt så mycket.

Både Chelsea och Newcastle kommer från segrar och hållna nollor under helgen när Chelsea besegrade Sheffield United med 2-0 samtidigt som Newcastle besegrade ett formtoppat Fulham med 3-0.
Skadorna fortsätter dock att staplas på hög för Newcastle. Både Fabian Schär och Joelinton klev av skadade i matchen mot Fulham. Eddie Howe gick även ut och sa att Anthony Gordon och Alexander Isak spelat småskadade de senaste veckorna, och VERKLIGEN behöver vila.

Jag tror även Newcastle blev räddade av Raul Jimenez röda kort för Fulham under helgen. Några 3-0 har jag svårt att se utan det röda kortet, så aningen lurad kan man nog bli av det resultatet inför den här matchen. Jag tror Newcastles skadeproblem kommer att lysa igenom tydligare här.

Chelsea har även dem en rätt bastant skadelista, men den känns trots allt mer hanterbar än Newcastles dito. De spelarna som är borta har man uppbackning för samtidigt som bredden är bättre än Newcastles.
Chelsea må fortfarande inte se övertygande ut, men hemma på Stamford Bridge har man faktiskt varit starka den senaste tiden. Två raka segrar och oavgjort mot Manchester City innan det.

Skadehelvetet fortsätter för Newcastle

Newcastles seger mot Fulham senast var faktiskt ett undantag från den tuffare period man varit inne i innan, mycket på grund av den skadeproblematiken man har och har haft.
I en jämn match på förhand tror jag Newcastles skadeproblematik och trötthet i kombination med Chelseas hemmaplansfördel blir avgörande.
Chelsea rak seger till 1.76 tycker jag är vägen att gå i en klurig match på förhand, och spelas hos Expekt !
This is the stats tab
This is the post tip