Premier League rullar vidare och på Stamford Brigde i London ställs Chelsea mot Norwich.

Gästande Norwich gästar London med två poäng på deras fem senaste ligamatcher. Faktum är att Norwich bara spelat in två poäng på hela säsongen och just nu agerar bortalaget för dagen tabelljumbo i Premier League. Norwich har en målskillnad på 2-16 efter åtta ligamatcher och på resande fot har det blivit en poäng på fyra försök med en målskillnad på 0-8.
Nu väntar Chelsea borta och här slår gästerna helt klart ur underläge och jag ställer mig mycket frågande till hur de ska lyckas stå emot.

Chelsea går som tåget och kommer tidigare i veckan från en bekväm 4-0-seger hemma mot Malmö FF i Champions League-gruppspelet. Ser vi till vad London-laget presterat i Premier League-sammanhang hittills så är det sex segrar av åtta möjliga med 16-3 i total målskillnad. På hemmagräs har de blåklädda tre vinster på fyra framträdanden och här har de 9-2 i målskillnad så här långt.
I mötet med MFF tidigare i veckan utgick Lukaku efter 23 minuters spel och precis innan halvtid fick även Werner kliva av. Båda dessa finns på skadelistan inför Norwich-matchen, men jag tror att hemmalaget har klass och kunskap för att lösa en bekväm seger ändå.

SPELTIPS
Chelsea -1,5 till 1.63 hos bet365 .

3-0?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip