FA-cupen denna lördag och jag har riktat in mig på matchen på Stamford Bridge mellan Chelsea och Championship-laget Nottingham Forest.
Sarris Chelsea ser lite vissna ut framåt.
Målskyttet har inte kommit lika enkelt som tidigare och laget har fått slita rejält ett flertal gånger för att få med sig en trepoängare.
Flera spelare, som till exempel Hazard, underpresterar något och det ser allmänt kämpigt ut framåt.
Nu är Chelsea inne i en tyngre period med 1 pinne på två senaste ligamatcher. Förlust mot Leicester och 0-0 hemma mot Southampton.
Här får laget en chans att "studsa" tillbaka mot ett sämre motstånd från Championship.
Men det behöver inte bli allt för lätt. FA-cupen motiverar lag som Nottingham Forest något enormt och "The Tricky Trees" bör komma rejält laddade inför detta möte.

Vi bör se lite rotation från Sarri, framförallt offensivt. Med Willian, Pedro och Olivier Giroud skadade blir alternativen inte allt för många framåt. Speciellt om Hazard vilas.
Morata, Hudson-Odoi och Loftus-Cheek bör få chansen från start.
Backlinjen bör vara stabil där Christensen, Zappacosta och Emerson möjligtvis får speltid.

Aitor Karanka och Nottingham Forest bör rusta nästintill sin bästa elva här.
Dras med ett flertal skador, inga superavbräck dock. Försvararen Michael Hefele gick av senast och lär avstå här.
Besegrade Championshipledarna Leeds i en svängig match på City Ground med 4-2. Bröt därmed en fem matcher lång svit utan vinst och lär komma rejält taggade här till Stamford Bridge.

Sarris Chelsea kunde komma till detta möte med bättre förutsättningar – ser ringrostiga ut och har svårt att spela sig till de målgivande chanserna. Nu möter Londonlaget ett Nottingham Forest som lär vara rejält taggade för att knäppa storlaget på näsan. Jag tycker dock att Chelseas försvar ska kunna kontrollera sina motståndare här på hemmaplan men framåt har jag svårt att se någon utklassning.

SPEL: Chelsea & under 3,5 mål till 1,95x
Hos bet365

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip