Speltips: BLGM i matchen till 1.91 hos Expekt .

Chelsea tar under lördagen emot Nottingham Forest hemma på Stamford Bridge.

Chelsea kommer från två efterlängtade segrar. Först med 3-0 mot Luton i Premier League förra helgen och avancemang i ligacupen efter 2-1 mot AFC Wimbledon. I matchen var det egentligen aldrig något snack. En stark prestation och ett Chelsea som faktiskt ser spännande ut under Pochettino.

Forest kämpade till slut förgäves mot Manchester United förra veckan på Old Trafford. En 2-0 ledning redan efter fyra minuter. United lyckades dock vända och vinna med 3-2, men Forest ska hyllas för sin prestation. Man förlorade även under onsdagen mot Burnley i ligacupen vilket innebar uttåg ur ligacupen, så det är ett Forest med två raka förluster som kommer till Stamford Bridge och lite stukat självförtroende, trots en den starka insatsen mot United förra helgen.

Forest fortsätter störa storlagen

I Chelseas förra möte mot Luton var man knappt hotade av Luton defensivt. Samtidigt som man definitivt ska hyllas för sin prestation var det ett svagt motstånd på andra sidan. Nu kommer Nottingham Forest på besök, där det faktiskt finns en hel del kvalité offensivt. Morgan Gibbs-White, Brennan Johnson och inte minst stekhete Taiwo Awoniyi. Forest nummer nio har gjort mål i samtliga matcher hittills den här PL-säsongen, och de sju senaste PL-matcherna om man räknar in förra säsongen. Chelsea är självklart favoriter, och det säger även oddsen tydligt där Chelsea rak finns till 1.38 hos Expekt , men Forest har skapat problem för två storlag redan i år.

Arsenal fick kämpa till sig 2-1 i premiären mot Forest, och United fick likadana, om inte större, problem senast. Jag tror mycket väl att Chelsea kan få det tuffare än många tror. Jag säger inte att man åker till Stamford Bridge och vinner, men att man gör mål ser jag som klart möjligt med den offensiva kraften och kvalitén man besitter. Att man gjort mål mot “storlagen” redan tidigare den här säsongen pekar också på samma sak, så vi har även siffrorna på vår sida!

Både Chelsea och Nottingham har gjort mål i samtliga matcher i Premier League den här säsongen, och jag tror det fortsätter här. Mitt spel blir därför BLGM till 1.91 hos Expekt !
This is the stats tab
This is the post tip