Chelsea gästas av Plymouth Argyle i 16-delsfinal av FA-cupen under lördagen och detta på Stamford Bridge i London. Hemmalaget är glasklara favoriter och min idé är att detta bör bli en ensidig historia.

Chelsea kliver in i denna utslagsrunda som gigantiska favoriter. Vinnaroddset på hemmalaget är i skrivandets stund nere i 1.04-1.07 så ni förstår vilken klasskillnad det är och ska vara i den engelska huvudstaden när Plymouth kommer på besök.

Gästerna huserar vanligtvis i League One (den engelska tredje divisionen) så det skiljer alltså två divisioner mellan lagen. I ligaspelet är Plymouth med i racet om en playoff-plats som kan innebära spel i The Championship nästa säsong då de i detta nu har har levererat 47 poäng på 28 ligamatcher.

Målskillnaden för bortalaget i ligaspelet är 47-35, men här ställs de mot ett Premier League-lag av hög kaliber. Även om Chelsea väljer att rotera något i startelvan så är det ett vasst hemmalag som ställs på planen och min idé inför avspark är att "reserverna" vill visa upp sig och med det sagt tror jag att hemmalaget kommer trycka på bra här.

Chelsea har en offensiv klass och vanligtvis skapar de en hel del målchanser. Med många målchanser får man också många hörnor och därför kliver jag in på att hemmalaget passerar över 7,5 hörnor i denna cup-match mot ett på pappret "enkelt motstånd".

SPELTIPS
Chelsea över 7,5 hörnor till 1.58 hos 888sport / LeoVegas / Unibet .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip