Chelsea tar emot Rennes på onsdagen.
Mitt speltips: Asian -1,5 på hemmalaget. Spelet sitter om Chelsea vinner med två eller fler mål.

Efter en stökig inledning av säsongen har Chelsea nu helt plötsligt fyra raka hållna nollor. 2X 0-0 mot Sevilla + Man U, 4-0 mot Krasnodar i Ryssland och nu i helgen 3-0 mot Burnley. Tycker laget går från klarhet till klarhet. Med Mendy på plats i kassen verkar en viss trygghet spridit sig i backlinjen. Att laget är bra framåt och att det finns många alternativ att spela med där - det vet vi.

Trots att Pulisic blev skadad på uppvärmningen senast hade Chelsea en okej bänk med bland andra Hudson-Odoi, Giroud, Azpilicueta och Jorginho så bredden finns där. I helgen är det "bara" Sheffield United som väntar, så räknar med en rätt stark elva igen. Efter 0-0 mot Sevilla så behövs segrar framför allt i hemmamatcherna för att inte sätta sig i en jobbig sits.

Tänkbart lag:
Mendy; Azpilicueta, Thiago Silva, Zouma, Chilwell; Mount, Kanté, Havertz; Hudson-Odoi, Werner, Ziyech

Franska Rennes har gjort det rätt så bra i ligaspelet, där de ligger trea just nu. Fått en småjobbig start i CL där förlusten i Sevilla nog var rätt väntad, men där 1-1 hemma mot Krasnodar i öppningsmatchen var en missräkning. Dras med ett par skador då bland annat supertalangen Eduardo Camavinga och Maouassa är out här.

Tänkbart lag:
Gomis; Traoré, Da Silva, Aguerd, Dalbert; Bourigeaud, Nzonzi, Lea Siliki; Doku, Guirassy, Terrier

Rennes är inte dåliga på något sätt, men de blev ganska överkörda mot Sevilla. 1-0-förlusten där var i underkant. Personligen sällan imponerats av franska lag i Europaspel senaste säsongerna, förutom PSG, Lyon och (i viss mån, stundtals) Marseille då. Särskilt när de spelar på bortaplan. Tror inte det blir lättare här, mot ett Chelsea som känns klart på uppgång.

Inne på att Chelsea verkligen är all in på den här matchen för att säkra avancemang så tidigt som möjligt. Har jobbigare ligamatcher nära de senate CL-gruppspelsmatcherna, så att mer eller mindre vara klara för slutspel tidigt hade varit bra för deras del.

Speltips: Chelsea -1,5.

This is the stats tab
This is the post tip