SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Champions League är tillbaka!

Chelsea ställs emot Sevilla i första rundan av gruppspelet.

Londonklubben tappade snöpligt ledningen i helgen mot Southampton på övertid. Blandar och ger väldigt mycket i sina prestationer såhär långt in i säsongen. Har fått en, på pappret, lätt grupp där Sevilla ska vara största hotet. Sköter Lampard sina kort rätt så bör laget kunna vila spelare i vissa matcher längre fram i gruppspelet.

Sevilla vann Europa League återigen förra säsongen men ska nu försöka i Champions League. Kommer laget trea så blir det EL i slutspelet men tycker laget ska ha bra chanser att ta platsen bakom Chelsea. Börjat säsongen bra med undantag för helgens match där det blev förlust mot Granada.

Det kommer med stor sannolikhet bli många frisparkar i den här matchen men tycker att linan har höjts lite väl mycket nu. Öppnade lite lågt men har nu gått upp och förbi vad jag skulle satt för lina. Speciellt frisparkar för Sevilla är det som skjutit i taket.

Det blir även spel på skott för Chelsea. Hemmalaget är inte i någon kanonform men anfallsspelet ser bättre ut för varje match med Werner och Havertz. Sevilla har vi sett att de gillar att backa hem och försvara när de spelare utanför Spanien.

Jag spelar Sevilla under 16,5 frisparkar @1.66 med 3u.
Chelsea över 13,5 skott med 3u.
Båda spelen finns hos bet365 .

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip