Chelsea tar emot Sheffield United på Stamford Bridge och Lampard hoppas så klart att trepoängarna ska fortsätta att rulla in. Jag har imponerats av Sheffield så här långt samtidigt som Chelsea inte har haft allt för lätt att hitta nätmaskorna.
Jag spelar att matchen slutar med under 2,5 mål till höga 2,10x pengarna, hos Unibet .

Chelsea och Lampard fick en tung start på säsongen. Efter storförlusten mot Man United i premiären trodde många att första trepoängaren skulle komma hemma mot Leicester i andra omgången. Matchen slutade 1–1 där gästerna stod upp bra försvarsmässigt samtidigt som Chelsea var alldeles för ineffektiva framåt. Första segern kom senast borta mot Norwich – men det var på håret. Offensiva och fartfyllda Norwich bjöd på lägen samtidigt som de ständigt hotade Chelseas backlinje. Här mot Sheffield tror jag på en betydligt lugnare matchbild.

Landslagskallade Mason Mount i Chelsea fortsätter att imponera. Småskavanker på honom under veckan men Lampard OK:ade honom på fredagens PK: "Mason is OK. It was more of a dead leg, like a kick. He's fine, in training.” Klart är att Kante, Pedro & Rudiger saknas.
Tror på fortsatt spel för unge Abraham på topp. Han ser vass ut och full av potential.
Men mot lägre motstånd har Chelsea sett lite för ofarliga ut.

Chris Wilders Sheffield United har sett mycket samlade ut och har inte läckt allt för många mål bakåt. Inte rädda för att sjunka bakåt och pressa motståndaren ut på kanterna. Vann i veckan ligacupen mot Blackburn. Bör ge lite förtroende i matchen mot Londonlaget.

I denna match kommer Chelsea stå för bollinnehavet och Sheffield ligga på kontringar. Tror inte att Chris Wilder kommer våga äga spelet, han har trots allt förlorat kampen om bollinnehavet i samtliga tre inledande matcher i PL. Men försvara, det kan de.

Möjliga startelvor:
Chelsea: Kepa; Azpilicueta, Zouma, Christensen, Emerson; Jorginho, Kovacic; Mount, Barkley, Pulisic; Abraham
Sheffield United: Henderson; Basham, Egan, O'Connell; Baldock, Lundstram, Norwood, Freeman, Stevens; McGoldrick, Robinson

SPEL: Under 2,5 mål till 2,10x pengarna
1/5 units – hos Unibet

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip