Chelsea ska försöka ta tre nya poäng när jumbon Sheffield United gästar.

Lampards lag fick en bekväm seger mot Rennes i veckan. Fick två straffar samt ett rött kort på Rennes i första halvlek så andra halvlek spelades med lågt tempo. Nu handlar det om den här matchen innan det blev landslagsuppehåll och det tror jag ändå kommer lägligt. Kanske inte själva resandet för spelarna men att få en paus från det här spelschemat.

Sheffield United har det inte lika roligt som första säsongen. Andra året sägs vara värst och det är något laget kan hålla med om. Från att spela om Europa League har verkligheten kommit ikapp och laget ligger sist med endast en poäng efter sju matcher.

Sheffield har inte varit lika bra i försvarsspelet som förra säsongen men det handlar också om att bollarna som alltid studsade stolpe in förra säsongen studsar stolpe ut nu. Istället för att avgöra med 1-0 i den 87:e så släpper de in mål i slutet.
Jag tycker de är helt okej trots poängen. Finns lag som är betydligt sämre än vad Sheffield har varit.

Chelsea kommer kontrollera matchen men deras defensiv litar jag inte på. Skulle de dessutom få en tidigt mål så har de inte kvalitén att bara fortsätta spela utan då kommer en defensiv inställning där de blir passiva och släpper över kommandot.

Jag spelar Sheffield United över 6,5 skott @1.80 hos bet365 med 3u.