Speltips: Chelsea asian -1,5 till 1.72 hos Bethard .

Hopplösa Sheffield United lyckades knipa sin blott andra seger för säsongen när man besegrade Brentford med 1-0. Man är fortfarande delad jumbo tillsammans med Burnley och segern till trots ser jag tyvärr inte att framtiden ser mycket ljusare ut för Sheffield United.

Chelseas form är faktiskt inte mycket roligare. Två raka förluster mot Man United och senast Everton gör att Pochettino börjar bli lite småpressad på tränarposten.
Känslan runt Chelsea just nu är väldigt högt och lågt. De sämre prestationerna är extremt svaga, samtidigt som man i vissa matcher helt plötsligt ser väldigt bra ut. Pochettino behöver få en högre och jämnare nivå på sitt lag, och vilket motstånd passar då bättre än Sheffield United på hemmaplan.

Oavsett hur svaga Chelsea har sett ut de två senaste matcherna är Sheffield United för dåliga enligt mig. Kommer Chelsea upp i någon form av nivå ska man inte ha några problem och jag får känslan av att det är dags för en bättre Chelsea-prestation.

Sheffield United har endast tagit en poäng på bortaplan den här säsongen på sju försök.
Man har även, tillsammans med West Ham, släppt in flest mål på bortaplan den här säsongen samtidigt som man gjort färst antal mål på bortagräs, endast FYRA stycken. Rekordsvaga siffror och något jag väger in i den här reken.
Hade den här matchen tagit plats i Sheffield hade jag nog tänkt annorlunda, men på Stamford Bridge ska Chelsea bara vinna.

Sheffield United för svaga

Egentligen är det inte Chelseas styrka som gör att jag spelar Chelsea asian -1,5 till 1.72 hos Bethard , utan Sheffield Uniteds svaghet. Kvalitén finns där för Chelsea och ett tredje bottennapp irad ser jag inte hända mot jumbon i Premier League.
This is the stats tab
This is the post tip