Chelsea har fyra raka utan seger. Kan de ändra på det när jumbon kommer på besök?

Graham Potter är en pressad man som styr Chelsea just nu. Tycker det syns på presskonferenser att han inte så lugn och trygg som han varit i Brighton. Det här är något annat och kraven är skyhöga. Men han måste få tid. Jag tycker det såg bättre ut mot Dortmund i veckan. Det är inte rättvist att Dortmund vinner den matchen utan Chelsea skapade mängder av kvalificerade målchanser, framför allt i andra halvlek.

Southampton har det jobbigt den här säsongen. Laget ligger sist i tabellen och eftersom jag tycker lagen ovanför dem spelar bättre än Soton så får jag svårt att se hur laget ska lyckas ta sig ur den här sitsen. Tung förlust i helgen mot Wolves. Laget leder och fått rött kort på bortalaget men trots det så lyckas Wolves vända och Southampton får inkassera ytterligare en förlust. Det går absolut att förlora fotbollsmatcher om man är ett bottenlag men psykologiskt blir det en större förlust än bara tre poäng.

Chelsea har sett bättre ut och gjorde sin bästa match i veckan under Potter. Enzo är väldigt viktig för dem för han kan kontrollera och behandla bollen på ett sätt som de har saknat. Kommer förvänta mig ett offensivt lag där Reece James fyller på längs högerkanten och på så sätt få tryck på Southampton. Chelsea försvarsspel behövs arbetas med för det är för enkelt för motståndet att hitta en målchans. Det är något Southampton har sett på film i veckan och ska försöka straffa Chelsea på.

Jag spelar över 23,5 skott i matchen @1.81 hos Unibet .

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip