Snabb rek till kvällens Premier League-match.

Tabell:
2. Tottenham 35 19 12 4 +39 69p WWDWWD
10. Chelsea 34 12 11 11 +7 47p DDWLLD

Läget i lagen:
Remy och Zooma missar matchen för Chelsea. Även Courtois är avstängd. Cahill och Terry är tveksamma.
Bentaleb och Alli missar matchen för Tottenham. Mason går troligtvis in istället för Alli på mittfältet. Dier är tveksam.

Stor press för Tottenham även i detta möte eftersom en förlust innebär en förlorad ligatitel. I matchen mot West Bromwich förra veckan fick Tottenham problem och laget nådde inte alls upp till samma effektivitet som tidigare, 1-1 slutade matchen och Tottenham tappade ännu mer mark på serieettan Leicester. Ikväll står Chelsea för motståndet och jag tror även här på en tajt tillställning. En match av nerver och täta försvar där Tottenham står för ligans bästa försvar. Chelsea vann senast efter två tunga förluster. Tunga tider även på hemmaplan där laget endast har en seger på de fyra senaste matcherna (5-1 New Utd). Stort avbräck att Courtois missar matchen, även om jag är ett fan av Begovic. Tajt, jämn och målsnål match. Tror Chelsea kommer styra spelet mot mot ett tajt Spursförsvar som stänger många ytor bra. Chelsea har heller inte förlorat hemma mot Tottenham sedan 1990.

Skulle inte förvåna om denna match slutar oavgjort. Jag spelar dock under 2.5 mål till 2.25 hos SBObet, med 1.5/5 units. Ett alldeles för högt odds som jag inte kan låta bli att röra. Finns även hos bet365 .

Twitter@Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip