Londonderby med ett Chelsea ur form vs Tottenham.

Senaste möten
Chelsea - Tottenham 2-1 (straffar), ligacupen
Tottenham - Chelsea 1-0 (ligacupen)

Tottenham - Chelsea 3-1

Premier League
3. Tottenham 27 20 0 7 55:27 60
6. Chelsea 26 15 5 6 45:29 50

Chelsea hemma
13 8 4 1 26:9 28

Formen
F, V, F, V, F

Senaste match
Chelsea - Man City 0-0 (torsk på straffar, ligacupen)

Tottenham borta
14 11 0 3 31:15 33

Formen
F, V, V, V; V

Senaste match
Burnley - Tottenham 2-1

Ja, vad ska man säga om Chelsea. Veckan har dominerats av Kepa-gate. Och frågan är om den olydige målvakten kommer få starta här. Han bötfälldes för att ha vägrat bli utbytt inför förlängningen och det känns som att Caballero får chansen mellan stolparna. Oavsett det så är Chelsea inte i form. Sarri verkar ha tappat spelarnas förtroende för nu är man spelmässigt mil ifrån sin högsta nivå. I Premier League har man tre torsk på fyra senaste. 2-0 borta mot Arsenal, 4-0 (!) mot Bournemouth och 6-0 (!) mot Man City. Däremellan seger mot Hudds hemma med 5-0.

Sen har man ju spelat cupmatcher mot Malmö utan att imponera heller. Nej, det känns som en tidsfråga innan Sarris huvud rullar.

Tottenham är ligans vassaste bortalag och trots torsken senast mot Burnley har man visat en ganska god form. Fyra raka segrar innan dess, bland annat 3-0 mot Dortmund i Champions League, och i toppen av Premier League är det viktigt att inte förlora den här typen av matcher. Kryss är ett godkänt resultat här med tanke på att man har Arsenal på hyfsat avstånd bakom sig. Men ett derby är inte till för att förloras och med Kane på topp så ska nog Chelseas bräckliga självförtroende kunna sättas på spel.

Preliminära elvor (Whoscored)

Caballero - Azpilicueta, Rudiger, Luiz, Emerson - Kante, Jorginho, Kovavic - Pedro, Higuain, Hazard

Out: -

Tottenham (3-4-1-2) Lloris - Alderweireld, Sanchez, Vertonghen - Trippier, Sissoko, Winks, Davies - Eriksen - Kane, Heung-Min

Out: Alli, Janssen, Dier

SPELTIPS
Jag spelar asian hcp +0,5 till Tottenhams fördel. Samma som dubbelchansen X2 alltså. Finns till 1.70 hos bet365 , Bethard , FastBet mm (3/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip