Londonderby i tidiga PL-matchen när Tottenham gästar Stamford Bridge.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen.
1.82 hos 888sport , Unibet , LeoVegas & Casumo .

Finns en del argument mot Spurs här:
- Kane och Son är skadade.
- Hade en tuff match mot Leipzig i onsdags och får därmed bara två dagars vila innan den här lunchmatchen.
- När lagen möttes för två månader sedan var Chelsea klart bättre.

Därmed har oddset på Chelsea spelats ner 20-25 punkter sedan öppning. Står nu för för lågt om du frågar mig. Chelsea har nämligen en viktig match mot Bayern på tisdagen. Dras också med skadebekymmer då defensivt duktige Kante är skadad. Dessutom frågetecken på Abraham.

Men mål tror jag på. Lagen ligger fyra och femma i tabellen, där Chelsea är en poäng före. Båda lagen bör därmed gå för segern här, tror inte något lag är bekväma med 1-1.

Tycker Chelsea gjorde en rätt bra match mot Man United i måndags. Föll med 2-0 efter att ha fått ett antal tajta situationer emot sig (bland annat två mål bort-varade). Skapade dock en hel del lägen medan defensiven fortsatt var lite skakig. Har skrapat ihop få nollor den här säsongen.

Även Spurs har haft svårt att hålla nollan den här säsongen. Under Mourinho har de lyckats hålla tre nollor i 21 tävlingsmatcher. Släppte in blott ett mål mot Leipzig, men det kunde (borde?) varit mer - Leipzig skapade över två mål i xG enligt min källa. Innan dess var det Aston Villa som gjorde två och kunde gjort fler än så. Mourinho har inte förmågan att lösa en tajt defensiv på samma sätt som tidigare.

Trots avbräcken - jag tror Spurs har alla möjligheter att göra mål på ett Chelseaförsvar som inte är något extra (och som saknar kantes bollvinster). Chelsea har hemmaplan och lär vilja föra matchen - så tror på bra chanser för att bägge lagen nätar. Tror inte vi landar på 1-1 heller.

2-1 till Chelsea?

Speltips Chelsea v Tottenham
Över 2,5 mål - odds 1.82 hos 888sport , Unibet , LeoVegas & Casumo .

This is the stats tab
This is the post tip