Londonderby med två lag som i allra högsta grad bör ta denna match på allvar.

Senaste möten
Watford - Chelsea 1-2

Chelsea - Watford 3-0
Watford - Chelsea 1-2

Premier League
4. Chelsea 32 16 6 10 57:44 54
17. Watford 32 6 10 16 29:49 28

Chelsea hemma
16 8 3 5 24:16 27

Formen
V, V, V; V, F

Senaste match
West Ham - Chelsea 3-2

Watford borta
16 2 4 10 11:28 10

Formen
V, F, O, F, F

Senaste match
Watford - Southampton 1-3

Chelsea slåss för att säkra Champions League. Watford för att överleva i Premier League. Ja, detta är långt ifrån en match mellan omotiverade lag. Chelsea har inför den 33:e omgången två poäng tillgodo på Man Utd och Wolves som ligger femma respektive sexa. Detta med 18 pinnar kvar att spela om. Chelsea kommer från torsk senast borta mot West Ham. Det var inte enligt beräkningarna för Lampards mannar så klart, men det är väl lite så det kan gå när man möter lagen som slåss för sin existens. Vilket även Watford gör i den här lördagskvällen. Skillnaden är så klart att Chelsea nu fått sig en läxa och att man spelar hemma på Stamford Bridge. Vad det nu är för fördel med tanke på tomma läktare, det går ju bara att gissa. Men jag tror väl ändå att det skapar en viss känsla fortfarande, även om fördelen inte är lika stark. Båda lagen har starka trupper med sig och jag ser en tuff kamp framför mig mellan två lag som inte kommer att kasta in handduken i första taget.
Watford har dock inte prickat formen nu när det skulle behövas. En poäng på tre senaste efter att ligan startade upp. 1-1 mot Leicester följt av torsk borta mot Burnley 0-1 och torsk hemma mot Southampton 1-3.
Det får ju en att känna att Chelsea har en klar favoritstämpel här, även om Watford bara har en poäng ned till avgrunden. Jag tror att vi får se en jämn match, där Watford spelar snålt till en början, men överlag kommer få tufft att skapa målchanser på Chelsea oavsett resultat. Jag går på underspelet 3,5 mål och Chelseaseger. Ett spel som tickat in i de tre senaste mötena mellan lagen.

Preliminära elvor (Whoscored)

Chelsea (4-3-3) Arrizabalaga - James, Christensen, Zouma, Azpilicueta - Gilmour, Jorginho, Mount - Willian, Giroud, Pullsic

Saknar: van Ginkel
Osäkra: Tomori

Watford (4-2-3-1) Foster - Dawson, Kabasele, Cathcart, Masina - Capoue, Hughes - Sarr, Doucoure, Pereyra - Deeney

Saknar: Deulofeu, Janmaat, Success
Osäkra: -

SPELTIPS
Jag spelar Chelsea att vinna och under 3,5 mål till 2.15 hos Bethard (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip