Chelsea-West Ham avslutar första omgången. Ett hett Londonderby där jag tror det kan bli en riktigt trevlig match att se på.

Chelsea som gjorde en bedrövlig säsong förra året har nu en väldigt skicklig tränare i Conte som bör få ordning på detta Chelsea. Kanske lite tveksamheter i defensiven men offensiven ser vass ut och hittar bara Hazard formen som han tidigare visat så kommer Chelsea vara tillbaka i toppen.

Jag väljer att spela ett hörnspel på Chelsea, då dom anfaller mycket på kanterna. Hazard och troligtvis Willian kommer att få plats på kanterna. Chelsea hade många hörnor förra säsongen på Stamford Bridge.

I dom avslutade matcherna på Stamford Bridge förra säsongen, fick man denna statistiken:

7 hörnor -Leicester
7 hörnor -Tottenham
11 hörnor -Man City
10 hörnor -West ham
8 hörnor - Stoke
8 hörnor -Newcastle
10 hörnor -Man United

West Ham spelade en mycket fin fotboll förra året och kan absolut störa Chelsea här i premiären. Bilic har uttalat att Cresswell och Lanzini är skadade och kommer inte medverka här. Payet som spelade EM har kommit tillbaka i träning men är inte 100% och kommer inte att spela 90 min. Tre viktiga spelare vilket Chelsea skall kunna utnyttja.

Tror på en matchbild där Chelsea kommer att föra och trycka på och merparten av anfallen kommer från kanterna där man har det största hotet i Hazard. Man löste denna lina dom sista 7 matcherna i PL på Stamford Bridge förra säsongen och skall ha bra chans att göra det i premiären också.

This is the stats tab
This is the post tip