Londonderby på måndagen när West Ham gästar Chelsea.
Mitt speltips: West Ham över 3,5 hörnor.
1.85 hos Nordicbet eller Betsafe .

Efter en mycket bra period har Chelsea sett lite tröttare ut senaste två matcherna. Förlorade mot ett skadeskjutet Everton och tappade en 1-0-ledning mot Wolves (avgörande långt in på tilläggstid). Två käftsmällar och Lampard har medgett att det kanske finns lite trötthet i truppen. Verkar få tillbaka Hakimi och Hudson-Odoi i truppen, men ingen lär vara redo för 90 minuter redan här.

Tycker Chelsea sällan tokdominerar sina matcher. Motståndarna tillåts ha en del boll och komma till avslut. Spelar oftast med väldigt offensiva ytterbackar i James och Chilwell, så det är gärna just bakom dessa motståndarna försöker hitta anfallsytor. Det här är antal hörnor Chelsea fått EMOT sig i sina senaste ligamatcher:

5 mot Wolves.
6 mot Everton.
4 mot Leeds
3 mot Tottenham
7 mot Newcastle
7 mot Sheffield United
3 mot Burnley
9 mot Man United
2 mot Southampton
5 mot Palace
3 mot WBA
11 mot Pool
4 mot Brighton

Bara i fyra matcher har motståndet haft färre än fyra hörnor. I tre av dessa har motståndarna haft exakt tre hörnor och därmed varit nära att klara en 3,5-lina.

West Ham har fått en rätt positiv start på ligan. Positiv målskillnad och övre halvan. Spelar ofta med en tung striker (Haller eller Antonio) som de söker med en del inlägg. Ligger sjua i ligan vad gäller crosses/90 minuter. Har Cresswell som gärna överlappar på vänsterkanten och ett par kreativa yttrar. West Ham har "slagit" en 3,5-lina vad gäller hörnor i nio av sina 13 ligamatcher. Misslyckats mot bland annat Man City och Pool (där de hade ledningen/försvarade ett resultat en stor del av matchen).

Jag tror det här blir spelmässigt jämnare än vad oddsen indikerar. Slipper vi ett scenario där West Ham tar ledningen tidigt och sedan faller tillbaka för att försvara en stor del av matchen bör de ha stora möjligheter att slå den här linan. Med sin fina start tror jag de kommer till Stamford Bridge med ambitionen att bjuda upp till dans snarare än att stå som en parkerad buss i eget straffområde.

Någon kanske minns att jag rekommenderade att Chelsea skulle släppa till en del hörnor i CL-matchen mor Rennes och att även en mindre peng på att fransmännen skulle vinna hörnstatistiken var värt att testa. Slutade med att Rennes fick 11 hörnor där och vann hörnstatistiken enkelt. Så kul kanske det inte blir här, men jag tror som sagt att West Ham har goda chanser att ha minst fyra egna hörnor. Sämre lag än WH har klarat av det mot Chelsea och West Ham själva har klarat av det mot likvärdigt motstånd.

This is the stats tab
This is the post tip