Chelsea tar emot Wolves på lördagen.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen. Bethard eller bet365 .

Trean Chelsea mot åttan Wolves. Två lag som troligen kommer hamna där de ligger. För Wolves del finns en minichans att spurta om West Ham och ta sista europaplatsen, men då är det seger som gäller här. Måste ta in tre poäng och har förutom Chelsea kvar Man City + Liverpool att möta. Så att gå för kryss här och tänka att de ska vinna resten håller liksom inte.

Wolves defensiv är bra - det är bara de tre topplagen som släppt in färre mål såhär långt. Tycker dock de tappat lite av den där tajtheten de hade tidigare under säsongen, släppt in mål i fem raka matcher.

Även Chelseas defensiv är egentligen bra. Men i takt med att de haft mindre att spela för har de börjat läcka lite mer, via exempelvis totalt åtta insläppta mot Brentford och Arsenal.

Chelsea lär redan ha ögon riktade mot FA-cupfinalen nästa helg. Men det är ändå en av säsongens sista hemmamatcher, så jag räknar med ett rätt inspirerat hemmalag som vill bjuda sina fans på en bra lördagsunderhållning.

Hade det här varit en match i serielunken mellan de här bägge hade jag sneglat mot undern till de här oddsen. Tycker dock att övern lockar med tanke på utgångsläget och att det inte reflekterats tillräckligt i oddsen. Ett Chelsea som kan göra lite vad de vill in i mål mot ett Wolves som bara behöver vinna. Får Chelsea träff och tidig utdelning skulle de kunna slå den här linan på egen hand. Men jag utesluter inte att Wolves petar in en boll och vid eventuellt 1-1-läge tror jag bägge kommer gå för ett segermål.


2-1?

This is the stats tab
This is the post tip