Sista omgången och Chelsea ska säkra Champions League-spel då man tar emot Wolves på Stamford Bridge.
Mitt speltips: Båda lagen gör mål till oddset 1.95 på bet365 .

Chelsea har en riktig viktig match framför sig och man behöver tre poäng för att vara helt säkra på Champions League spel nästa säsong. Man ligger nämligen på en fjärde plats med 63 poäng, lika många poäng som tredjeplacerade Manchester United och en poäng mer än femte placerade Leicester. Man förlorade senast med 5-3 borta mot mästarna Liverpool där man i mitt tycke var nära på att vända matchen.

Wolves placerar sig strax efter chanserna om Champions League plats, på plats sex med 59 poäng inspelade. Laget har en chans på Europa League plats vid vinst då man har tre poäng upp till femte placerade Leicester. Man kommer till matchen med en vinst mot Crystal Palace senast i bagaget.

Detta är en match som är viktigt för båda lagen i kamp om Europa platser. Båda lagen kommer gå för att vinna matchen och jag tror även et kommer att bli en jämn match mellan två bra offensiva lag. Chelsea kommer garanterat gå framåt då man vill vara säkra på sin Champions League plats vilket kommer öppna upp ytor för bortalaget då inte heller Chelseas försvar är det vassaste. Som sagt jag tror på en jämn och offensiv match som kommer leda till mycket ytor i kontringar och liknande för båda lagen. Därför blir mitt speltips båda lagen gör mål till 1.95 på bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip