Speltips: BLGM till 1.71 hos X3000 .
—-
Chelsea fortsätter att vara makalöst svåra att veta vart man har. Från att tro Pochettino har fått fart på något, till att bli utskåpad av Liverpool. Självklart är det inget brott att förlora mot Liverpool på Anfield, men sätter man gjorde det på var svagt.

Offensivt tycker jag fortfarande man visar tendenser på ett anfallsspel som fungerar hyfsat. Bakåt däremot är man fortfarande alldeles för svajiga, och det blir utgångspunkten till detta spel.

Bortalaget Wolves har fått ihop en fin resultatrad den senaste tiden, trots den snöpliga förlusten mot United senast. Faktum är att det endast skiljer två poäng mellan lagen inför den här matchen, och en chans för Wolves att ta sig in i topp 10.

Offensivt tycker jag man har en hel del fina spelare, trots att Hee-Chan fortfarande är borta på landslagsspel. Cunha, Pedro Neto och Pablo Sarabia bör definitivt ha goda möjligheter att såra ett naivt Chelsea-försvar.

Två lag som går för seger

Jag tror absolut inte att Wolves ser sig som underlägsna i den här matchen. De flesta lag som tar sig ann detta Chelsea kliver nog in med känslan av att man har rätt goda möjligheter att göra resultat.
Samtidigt är Chelsea trots allt Chelsea, och får man träff är man fortfarande bra. En match där båda lagen går för seger känns därför inte alls orimligt i mina ögon.

Jag ser två lag där offensiverna är bättre än defensiverna. Båda lagen gör mål i matchen borde inte vara ett dumt drag, och det spelas till 1.71 hos X3000 !
This is the stats tab
This is the post tip