Champions League är tillbaka i stugorna!

Premier League
2. Chelsea 4 3 1 0 9:1 10

Senaste match
Chelsea - Aston Villa 3-0

RYSKA LIGAN
1. Zenit 7 5 2 0 16:8 17

Senaste match
Zenit - Akhmat Grozny 3-1

Preliminära elvor (Whoscored)

Chelsea (3-4-2-1) Mendy - Azpilicueta, Christensen, Rüdiger - James, Kovacic, Jorginho, Alonso - Mount, Havertz - Lukaku

Saknar: Pulisic
Osäkra: Kanté

Zenit (4-4-2) Kerzhakov - Karavaev, Lovren, Rakitskiy, Santos - Malcom, Kuzyaev, Barrios, Wendel - Azmoun, Dzuba

Saknar: Ozdoev
Osäkra: Chistyakov

Samtidigt som Malmö tar sig an Juventus spelar regerande CL-mästaren Chelsea hemma mot Zenit i samma grupp.

Ett Chelsea som öppnat säsongen väldigt bra. Tre segrar på fyra matcher i Premier League har det blivit.
3-0 mot Crystal Palace, 2-0 mot Arsenal, 1-1 borta mot Liverpool och nu senast klara 3-0 hemma mot Aston Villa efter två mål av Lukaku och ett av Kovacic. Chelseatränaren Tuchel har en väldigt fin trupp att plocka bland och det finns både bredd och spets. Chelsea kan definitivt bli att räkna med i toppen av Premier League den här säsongen och inte minst med Lukaku som en nästan given succé.

Zenit går strongt i den ryska motsvarigheten. 3-1-segern mot Akhmat Grozny senast var lagets femte på sju omgångar och med det är Zenit bäst i ligan före Sochi och Lokomotiv Moskva som båda är två poäng bakom. Det blir förmodligen ingen plättlätt uppgift för Chelsea. Zenit är inget lag man bara städar av utan Chelsea kommer behöva vara påkopplade från start. Zenit kommer garanterat att spela organiserat och på resultat om så krävs under matchens gång. Om de kommer till Stamford Bridge med en för naiv inställning så kommer det att kunna rinna iväg. Men jag tror att de kommer stå upp rätt bra, även om det ändå inte tros räcka till poäng.

Båda lagen kommer till spel med närmast skadefria lag. Pulisic saknas för Chelsea och Ozdoev för Zenit. Osäkra kort på Kanté i Chelsea och Christyakov i Zenit.

SPELTIPS
Jag spelar Chelsea och under 3,5 mål till 1.90 hos Bethard (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip