Sheffield Wednesday kan gå upp i serieledning i League One när de reser till Whaddon Road för att ta sig an Cheltenham Town. Även om det ännu inte är någon kris ligger Cheltenham på den nedre halvan av tabellen. Efter två raka nederlag kommer Sheffield Wednesday vilja återvända till vinnarspåret, speciellt då det är två poäng upp till tabellettan Plymouth - som har spelat en match mer.

Det var inte så länge sedan som Cheltenham var på väg att nedgraderas till League Two. Dock har tränaren Wade Elliott trollat och lyckats få laget i fin form. Med tre segrar och ett kryssresultat, över Fleetwood Town, Lincoln City, Peterborough United och Exeter City, har Cheltenham distanserat sig från bottenzonen. Inget ska tas ifrån de lysande insatserna, men laget har spelat över sin förmåga.

I och med att Sheffield Wednesday inte hade förlorat sedan oktober månad 2022 var de på god väg att säkra avancemanget till Championship för ett tag sedan. Dock kom en formsvacka med ett oavgjort resultat mot Bolton, som följdes upp med två nederlag mot Barnsley och Forest Green - båda på bortaplan. Märkligt då Sheffield Wednesday är det starkaste laget av alla i serien, på resande fot.

Kommer en reaktion från Sheffield Wednesday?

Detta är ett livsviktig möte för Sheffield Wednesday, som börjar tappa mark i toppen av tabellen. Konkurrens finns också under dem. Vid en rak seger går Sheffield Wednesday upp i en serieledning med en poängs marginal. En chans de bara måste ta.

Därmed blir det ett spel på att Sheffield Wednesday reser hem med alla tre poäng i matchen och går upp i en serieledning.

Speltips Cheltenham - Sheffield Wednesday:
2. Odds 1.71 hos Pinnacle .
This is the stats tab
This is the post tip