Chievo att vinna med asian handicap 0, samma som insatsen tillbaka vid oavgjort men asian 0 ger högre odds. Finns hos bet365 .

Goda råd börjar bli väldigt dyra för Chievo, som ligger sist i Serie A. Inledde säsongen med minuspoäng och fick dessutom en bedrövlig start med 0-2-9 i tabellrad. Vunnit en match på hela säsongen. Har dock över tid fått sämre utdelning än "förväntat" sett till xG-statistiken (expected goals). Känns som att laget är något bättre än vad det prekära tabelläget säger. Såg okej ut före uppehållet, då man nöp poäng av Atalanta och faktiskt matchade Milan hyggligt trots förlust.

Domenico Di Carlo, Chievocoachen, var nöjd med lagets insats i sista matchen före landslagsuppehållet (1-1 borta mot Atalanta). Han bedyrade att laget fortfarande tror på Serie A även nästa säsong och att prestationen mot Atalanta var en i raden av bra insatser utan utdelning.

Passande uppgift här. Cagliari har sämst målskillnad på bortaplan av samtliga Serie A-lag. Vunnit en match, har lyckats tagit sex av 42 poäng. Det är hemma på Sardinien laget lägger grunden för sitt Serie A-medlemskap. I den här matchen saknas bäste målskytten Pavoletti (gjort 10 av lagets 26 ligamål). Avbräck.

Det här är nog absolut sista chansen för Chievo. Cagliari är också indragna i bottenstriden, men inte lika tydligt då de ändå har sex lag bakom sig. Går inte att få en mycket mer tacksam uppgift för ett desperat Chievo än så här. Ska väl klara av att åtminstone inte förlora mot bortasvaga Cagliari?

Speltips: 1 asian hcp 0 - 1.95 bet365
bet365 livestreamar matchen.

This is the stats tab
This is the post tip