Tuff match i botten av Serie A - mest press på hemmalaget!

SERIE A
19. Frosinone 18 1 7 10 12:36 10
20. Chievo 18 0 8 10 13:35 5

Chievo hemma
9 0 4 5 7:17 4

Formen
F, O, O, O, F

Senaste match
Sampdoria - Chievo 2-0

Frosinone borta
9 1 2 6 6:20 5

Formen
O, O, F, F, O

Senaste match
Frosinone - Milan 0-0

Jumbon Chievo fick börja säsongen med tre minuspoäng och det var inte direkt det bästa läget för det. Chievos lag är inte toppen om man säger så. Noll segrar den här säsongen, dock hela åtta kryss. Men man har förtvivlat svårt för att vinna och senast stretade man väl emot ganska bra mot Sampdoria, men till slut kom misstaget. Torsk 0-2 på bortaplan och med blott fem poäng så har man hela tio poäng upp till Udinese på säker mark.

Nu har Frosinone inte gjort så mycket bättre ifrån sig. Nykomlingen har dock en trepoängare och har nu fem pinnar upp till Udinese. Nästjumbo före Chievo alltså.

Dock har man gjort bra ifrån sig sista två matcherna. 1-1 borta mot Udinese och 0-0 hemma mot Milan. Det är starka och viktiga poäng. Chievo har närt viss framgång på att ligga lågt och spela kompakt. Det har gett många kryss på senare. Men här måste man lyfta upp spelet hemma i Verona. Det är Frosinone som kan ligga på rulle och kontra. Vilket jag tror passar dem bäst med tanke på att truppen inte är särskilt bra. Chievo har marginellt bättre trupp, men med tanke på att hemmalaget måste vinna, Frosinone kan vänta på misstag och dessutom har en fin dagsform - jag gillar värdet på X2.

Preliminära elvor (Gazzetta)

Chievo (4-3-1-2) Sorrentino - Depaoli, Bani, Rossettini, Barba - Rigoni, Radovanovic, Hetemaj - Giaccherini - Meggiorini, Pellissier

Saknar: Seculin, Jaroszynski, Cacciatore

Frosinone (3-5-2) Sportiello - Goldaniga, Salamon, Krajnc - Zampano, Chibsah, Maiello, Cassata, Beghetto - Ciono, Pinamonti

Saknar: Paganini, Dionisi, Hallfredsson, Ariaudo

SPELTIPS
Jag spelar gästerna asian hcp +0,5 till 1.84 hos LeoVegas , Unibet eller 888sport (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip