Hittat två spel som jag väljer att kliva in på.

Spelade detta spelet häromdagen när det var U21-final. Väljer att göra likadant i den här finalen.

Chile har kryssat sig till den här finalen. Laget vann premiären mot Kamerun med 2-0. Efter det är det tre kryss som tagit dem hit. Fick möta Portugal i semifinalen i en ganska tråkig match som inte bjöd upp på någon vidare fotboll. Inte helt överraskande fick det avgöras på straffar. Portugal missade alla tre straffar medan Chile satte deras.

Tyskland vann sin grupp efter två vinster och en oavgjord. Ställdes mot Mexiko i den andra semifinalen. Fick en drömstart efter bara knappt 10 minuter in i matchen då laget redan gjort två mål och sedan var det mest att spela klokt och inte bjuda Mexiko på något. Kunde tillslut vinna med 3-1 efter två sena mål i matchen.

Lagen möttes i gruppspelet. Då slutade det 1-1 och det delades ut fyra kort. Nu är det som sagt final och lagen har inte längre något att hålla tillbaka på. Inga eventuella avstängningar att tänka på utan kan vänta oss många dueller på mittfältet ikväll.

Milorad Mazic är domaren i finalen. Den serbiske domaren är rutinerad och vanligtvis så visar han upp ganska många ostskivor när han dömer europeiska matcher. Fick äran att döma fyra CL matcher och två EL matcher den här säsongen. Visade upp totalt 31 gula och ett rött på dessa sex matcher.

Tyskland unga lag spelar en rolig fotboll där det vänder mycket fram och tillbaka. När Tyskland mötte Mexiko i semifinalen slutade det med 9-7 i skott på mål till mexikanarna. Det slutade förvisso bara med 3-4 i skott på mål när Tyskland-Chile möttes i gruppen. Dock så blev det oavgjort och blir det idag innebär det förlängningen.

Jag spelar Ö4,5 kort @1.78 hos Unibet med 4/7u.
Även Ö9,5 skott på mål (inklusive förlängning) @1.73 hos Unibet med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip