bet365 livestreamar matchen.

Sydamerikanska Copa America fortsätter i Brasilien och vi är framme i den tredje och sista omgången innan slutspelet börjar. På Estadio do Maracana är det gruppfinal mellan två lag som redan har säkrat avancemanget, nämligen Chile och Uruguay. Det är två landslag som under turneringen har varit skickliga i offensiven och gjort minst två mål i varje match som de har spelat. Jag är övertygad om att målformen håller i sig även i gruppfinalen hos båda lagen.

Inför sista omgången ser tabelläget ut som följande:

1 Chile 5 mål 6 poäng
2 Uruguay 4 mål 4 poäng
3 Japan -4 mål 1 poäng
4 Ecuador -5 mål 0 poäng

Det chilenska landslaget har i vanlig ordning i Copa America gjort det bra. De har spelat strålande i offensiven ända från start. I den första matchen blev det 4 - 0 mot Japan och sedan 2 - 1 mot Ecuador. Alexis Sanchez har gjort mål i båda matcher samt att Eduardo Vargas har hittat formen med två mål (båda mot Japan) i turneringen. Även den tredje anfallaren Jose Fuenzalida gjorde mål senast, så förbundskaptenen Reinaldo Rueda har gott om pålitliga målskyttar att ställa upp med mot Uruguay.

Även om Uruguay har kanske den spanska La Ligas bästa mittbackspar i Jose Gimenez och Diego Godin, så släppte de in två mål mot Japan. Högeryttern Koji Miyoshi lyckades överlista Uruguay två gånger om i den senaste matchen, som slutade 2 - 2. Stundtals fick Japan göra lite som de ville med bollen och det visar att skärpan inte var på topp. De övriga defensiva spelare gjorde ingen vidare insats heller, så det krävs en höjning av samtliga om Uruguay ska klara av att hålla nollan i matchen.

Det tror jag inte att Uruguay kommer att lyckas med, då Chile är betydligt vassare i anfallsspelet än vad Japan är just nu. Med formstarka Luis Suarez och Edinson Cavani på topp är Uruguay givetvis grymma och har på två matcher gjort sex mål framåt. Målsnittet på de fem senaste matcherna ligger på 3,20 mål för Uruguay. Jag är övertygad om att Uruguay dessutom vill vinna denna grupp, för att få en bättre lottning vidare i turneringen och då behöver de så klart fortsätta att producera mål.

Då både Chile och Uruguay har varit framgångsrika i sina respektive offensiv i turneringen finner jag ett värde i oddset 1,90 på att båda lag ska fortsätta göra mål, även när de möter varandra. Så jag lägger ett spel på att båda lag gör mål i matchen.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Preliminär startelva - Chile:
Gabriel Arias, Jean Beausejour, Guillermo Maripan, Gary Medel, Mauricio Isla, Arturo Vidal, Erick Pulgar, Charles Aranguiz, Alexis Sanchez, Eduardo Vargas & Jose Fuenzalida.

Preliminär startelva - Uruguay:
Fernando Muslera, Martin Caceres, Jose Gimenez, Diego Godin, Giovanni Gonzalez, Nahitan Nandez, Lucas Torreira, Rodrigo Bentancur, Nicolas Lodeiro, Luis Suarez & Edinson Cavani.
---

This is the stats tab
This is the post tip