Ska vi backa Chivas i ännu ett speltips? Jo, jag tror det va!

3 raka kryss, men likväl 3 bra prestationer. Idag är motståndet aningen tuffare men då Chivas sett bättre och bättre ut för var match, samtidigt som nyförvärven tar mer och mer plats, så känner jag att det återigen är dags att backa Fernando Gagos mannar. Gör man saker rätt så får man förr eller senare utdelning =)

Nyförvärvet Cade Cowell, jänkare med dubbla nationaliteter, har kommit in allt bättre i laget och stått för flera imponerande inhopp i vilka han varit nyttig och frispelat sina lagkamrater ett antal gånger på den korta speltiden. Cowells fysiska status var inte på topp när han anlände till klubben och det är därför han matchats in långsamt. Rapporterna, och prestationerna på plan, säger att han nu är fit for fight och förväntas starta matchen mot Toluca.

Vidare så tycker jag att det finns en oerhörd potential i Chivas, något jag verkligen svängt om kring sedan uppehållet då jag inte visste hur de skulle klara sig utan Aelxis Vega och Chicote. Men nog tusan har Fernando Gago fått laget att spela än bättre med en åtminstone till en början svagare trupp.

På plussaldot finns dessutom JJ Macias, megatalangen som aldrig riktigt slog igenom i Europa men som ändå visat tecken på att vara på god väg tillbaka efter att ha varit borta från "seriöst" spel en längre tid.

Svajjiga Toluca

Bortalaget Toluca fortsätter att blanda och ge.

De missade slutspelet ifjol efter en svag 12-placering i tabellen, vilket ändå får anses vara under all kritik faktiskt.

Toluca har på säsongens hittills 3 matcher mäktat med 1 vinst och 2 kryss. Hemmasegern på hemmaplan mot Mazatlan var ett okej resultat, men också ett väldigt förväntat sådant då det är ett lag som de flesta lagen som vill hålla till i övre halvan bör slå. 2.7-2.0 i xG var dock sämre än förväntat och en liten fingervisning på Tolucas svajiga defensiv.

På bortaplan har de spelat jämt mot två av ligans sämre lag och jag tror att det blir bra mycket tuffare inatt borta mot publiklaget Chivas Guadalajara.

Chivas får äntligen utdelning och tar säsongens första 3p. -0.25 spelas till 1.80 hos bet365 .

Vamos!
This is the stats tab
This is the post tip