SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Chongqing Lifan, som var ett mittenlag förra säsongen i kinesiska Super League, tar sin an nykomlingar Qingdao Huanghai, i en match där det erbjuds dubbla pengar på Chongqing Lifan. Det är för högt odds eftersom Chongqing Lifan är det bättre laget, med en bättre spelare på samtliga positioner. Båda lagen har inlett ligan med en förlust och sedan två oavgjorda matcher. Det som borde fälla avgörande i denna match och ge tre poäng till Chongqing Lifan är att de kan lita på sin starka offensiv.

I säsongens första matchen lyckades Chongqing Lifan näta en gång i 1 - 2 förlusten mot Beijing Guoan - som har vunnit sina samtliga tre matcher hittills. Därefter spelade Chongqing Lifan 2 - 2 mot både Tianjin Teda och Hebei. Givetvis är det inget imponerande att Chongqing Lifan har släppt in två mål per match, men starkt ändå att ständigt näta, även mot de bättre lagen.

Det blev en förlust även i Qingdao Huanghais premiär, mot Wuhan Zall med 0 - 2. Därefter kryssade Qingdao Huanghai mot Shijiazhuang med 2 - 2 och mot Shanghai SIPG med 1 - 1. I den senaste matchen mot Shanghai SIPG fick Qingdao Huanghai spela med en man mer i en halvtimme och en straff strax efter utvisningen, men släppte ändå in ett sent mål i matchen.

Mål kommer Qingdao Huanghai även att släppa in mot Chongqing Lifan, som nätar på allt och alla. Det gäller bara att täppa till bakåt och hålla siffrorna nere, eller till och med att hålla nollan. Det är långt ifrån omöjligt för Chongqing Lifan att lyckas med uppgiften, då Qingdao Huanghai inte har något sylvasst anfallsspel. Därmed lägger jag ett spel på en rak Chongqing Lifan seger.

Speltips Chongqing Lifan - Qingdao:
1 - odds 2.00 hos bet365 .

---
Preliminär startelva - Chongqing Lifan:
Weijie Sui, Lei Chen, Shuai Yang, Hao Luo, Dilmurat Mawlanyaz, Le Liu, Fernandinho, Zhe Jiang, Jin Feng, Alan Kardec & Marcinho.

Preliminär startelva - Qingdao:
Zhenli Liu, Zheng Zou, Jiashen Liu, Jagos Vukovic, Zihao Yan, Fei Wang, Yan Yaki, Dong Wang, Ezimet Memetabdulla, Bari Mamatil & Romain Alessandrini.
---

This is the stats tab
This is the post tip