Det är FA-cupfest på lilla Victory Park där Nation League-laget Chorley tar emot League One-laget Fleetwood Town.
Chorley har sålt slut på sina biljetter (runt 4000), medan gästernas fans kan ha några biljetter kvar på arenan som tar in 4100.
Men betydligt fler kommer att se matchen: det är den enda matchen som spelas i England och den tv-sänds av Sky, så det här är utan tvekan Chorleys största match i modern tid.

Det är alltså fest och ingen i hemmalaget kommer att lägga några fingerar emellan, jag tycker att över 3,5 kort i matchen som ger fina 2.25 av bet365 känns om ett klart vettigt spel. I alla fall för att göra matchen lite mer sevärd (matchen streamas av bet365 )...

Det tråkiga för lilla Chorley är att förstamålvakten Matt Urwin samt hattrick-hjälten från förra omgången, Nick Haughton, inte får spela i kväll. Båda tillhör nämligen Fleetwods organisation och är därmed cupspärrade.

19-årige Oliver Byrne, skolad i Manchester United akademi, men gick till Cardiff för ett år sedan, har lånats in och gör sin seniordebut från start i kväll.

Uwe Roslers Fleetwoods bör till slut vinna den här matchen till dryga 1.60 hos bet365 .

Men jag tycker ändå kortspelet känns mer spelvärt då man aldrig riktigt vet hur mycket Rosler roterar i truppen. Fleetwood har en del lån som ej får spela och Bobby Grant är definitivt borta på grund av skada, även Conor McAleny är troligen borta.
Så med tanke på förutsättningarna med ett heltaggat Chorley mot ett Fleetwood med en hel del hungriga "reserver" bör ha fin chans att lösa kortlinan på 3.5 till 2.25 hos bet365 .

Insats: Låg (Låg/Medel/Hög).


This is the stats tab
This is the post tip