Speltips: Club America över 1.5 mål @ 1.90 1u, bet365
---
Oj, oj, oj vilken match vi har sent inatt! På med dansskorna och varva ner med Liga MX kl 04:10 :')

Jättarnas kamp att vänta när regerande och mesta mästarna Club America tar emot Monterrey.

Två lag med samma kravbild, men där hemmalaget varit i en klass för sig medan bortalagets spel har, trots bra poängskörd, hackat.

Bägge lagen står på tio inspelade poäng efter en relativt enkel sösongsinledning. Men med lilla prefixet att Club America ställt över viktiga spelare i två av fyra matcher. I premiären pga guldfirande och senast mot Necaxa pga att fokus legat på dagens (morgondagens för oss) match.

Med mindre slitna ben och ett spel som är på en helt egen nivå så är Club America rätt så stora favs idag. Jag gillar däremot målspelet America över 1.5 mål till 1.90 mer. Taget hos bet365 med 1 unit.

Pachuca - Tijuana

Underspel är alltid farliga i Liga MX. Inte helt ovanligt att en match innehåller 3 drömmål. Oddset är på väg upp på underspelet, samtidigt som Pachucas odds är på väg ner. Fått lite kalla fötter gällande underspelet som jag tittade ut och har tänkt fram och tillbaka en del kring den här matchen. Då jag i huvudsak grundade detta på Tijuanas oförmåga att måla, och Pachucas underliggande stats, så har jag valt att tänka om.

Pachuca ska vara och är klar favorit här, så det hela landar ändå i att jag backar Pachuca trots allt. Men vi slänger in win to nil för att också få in något "typ" av underspel.

Win to nil betalar fina 2.75, vilket får sig 0.5u.

Vamos!
This is the stats tab
This is the post tip