Ett fulltaligt Club Brugge tar emot Manchester United.

JUPILER LEAGUE
1. Club Brugge KV 26 18 7 1 53:12 61

Club Brugge hemma
13 10 3 0 30:4 33

Formen
O, V, V, O, V

Senaste match
Club Brugge - Waasland-Beveren 2-1

Premier League
7. Manchester Utd 26 10 8 8 38:29 38

United borta
13 4 3 6 14:17 15

Formen
F, V, V, O, V

Senaste match
Chelsea - Man Utd 0-2

Club Brugge är i klar ledning i den belgiska ligan och bör jobba hem titeln som det ser ut just nu. Senaste torsken var faktiskt i Champions League i december månad. En turnering som klubben således åkte ur och därför är med i Europa League. Där väntar det nu slutspel med Manchester United som motstånd. Och hemma i Belgien så har man absolut en chans tror jag. United kommer från en skalp borta mot Chelsea i ligan som gör att klubben faktiskt har häng på den sista CL-platsen igen. Det är inte direkt oviktigt. Samtidigt tror jag inte United vill ställa ut skorna i EL heller då detta kan vara en annan biljett ut i CL om man skulle vinna turneringen. Det har United givetvis kapacitet att göra.
Men här tror jag att man kommer rotera något, samtidigt som grundinställningen nog är att så länge man har ett resultat med sig hem så är det bra. United möter Watford hemma på söndag innan returen mot Club Brugge går nästa vecka. Här gäller det alltså att spela Europasmart och samtidigt inte bränna onödigt mycket energi. Mötet avgörs över två matcher och United har returen på Old Trafford som "säkerhet" kvar. United har en del frånvaro sedan tidigare, och det är frågan om Lindelöf orkar spela så tätt med matcher. Hur som helst känns målsnålt intressant här.

Preliminära elvor (Whoscored)

Club Brugge (3-5-2) Mignolet - Mata, Machele, Deli - Diatta, Vanaken, Balanta, Vormer, Ricca - Dennis, Krmencik

Saknar: -
Osäkra: -

Man Utd (4-1-4-1) Romero - Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Williams - Matic - Pereira, Fernandes, Lingard, James - Ighalo

Saknar: Pogba, Rashford, Tuanzebe, McTominay, Greenwood
Osäkra: Lindelöf

SPELTIPS
Jag spelar under 2.5 mål till 1.74 hos Bethard , 10bet , FastBet eller SpeedyBet (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip