Club Brügge välkomnar Paris Saint-Germain för Champions League-premiär.

BELGISKA LIGAN
1. KV Club Brugge KV 7 4 2 1 15:11 14

Formen
O, V, V, F, V

Senaste match
Club Brügge - KV Oostende 3-0

LIGUE 1
1. Paris SG 5 5 0 0 16:5 15

Formen
V, V, V, V, V

Senaste match
PSG - Clermont 4-0

Preliminära elvor (Whoscored)

Club Brügge (4-3-3) Mignolet - Mata, Mechele, N'Soki, Sobol - Vormer, Rits, Vanaken - Sowah, Ketelaere, Lang

Saknar: Balanta, Izquierdo
Osäkra: Wesley

Paris Saint-Germain (4-3-3) Navas - Hakimi, Marqunihos, Kimpembe, Diallo - Herrera, Paredes, Wijnaldum - Messi, Mbappé, Neymar

Saknar: Di Maria, Gueye (avstängda), Ramos, Verratti, Kurzawa
Osäkra:

Med ett par vassa namn borta så reser skrytbygget Paris Saint-Germain till Belgien för den första omgången i gruppspelet av Champions League. Övriga lag i gruppen är Manchester City och Leipzig så jag tror inte att PSG tar den här matchen med en klackspark. Det är en måstematch att vinna för att inte bjuda på en möjlighet till fiasko, dvs att missa avancemang i gruppen.
PSG har öppnat den franska ligan som man kan förvänta sig med det drömlaget. Fem av fem. Senast slog PSG Clermont med 4-0 efter mål av Ander Herrara (2), Mbappe och Gueye (avstängd den här kvällen).
Med det sagt vet jag inte om skulle det för en värdemätare inför Champions League.
Det är snarare så att PSG bör hålla en klart högre nivå än den belgiska storklubben. Särskilt i anfallet där det är rent löjliga spelare, Messi, Mbappé och Neymar. Icardi finns tillgänglig på bänken också om det behövs...
Club Brügge kommer från två riktigt svajiga matcher. Torsk med hela 1-6 borta mot Gent (vad hände där?) och 3-0-seger därpå mot KV Oostende. I det talangfulla laget finns inte i närheten så kvalitativa spelare som i PSG och jag tror att de får det väldigt svårt här, trots hemmaplan, att stå upp över 90 minuter.

SPELTIPS
Jag spelar PSG hcp -1 (måste vinna med minst två mål) till 1.74 hos bet365 (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip