Giganterna Brasilien, rankade på en andra plats i FIFA rankningen, är på jakt efter sin tionde raka VM-kval seger när de reser till Estadio Metropolitano Roberto Melendez för att ta sig an Colombia. Det är fortfarande bara ett begränsat antal anhängare som får ta sig in i arenan. I och med detta har inte Colombia något stort publiktryck i ryggen. Det, samt mycket mer, hade behövts mot ett av de mest formstarka fotbollsnationer i världen - som dessutom får sin X-faktor Neymar tillbaka efter avstängning.

Trots en landskamp fler spelad i VM-kvalet har Colombia 13 poäng upp till tabellettan Brasilien. Colombia har varit skickliga på att plocka poäng, där de har kryssat i fyra av de fem senaste landskamper. Ändå är de utanför topp fyra platserna, som ger en direkt biljett till VM. Det är två poäng upp till fyran Uruguay, som Colombia senast spelade mållöst mot. Trots en massiv anfallsstyrka i Radamel Falcao, Rafael Santos Borre, Duvan Zapata och Roger Martinez lyckades Colombia inte hitta nätmaskorna.

Ännu svårare lär det bli mot Brasilien, som bara har släppt in tre mål totalt i VM-kvalet. Brasilien har spelat en match mindre, då landskampen mot Argentina blev avbruten. Annars har Brasilien full pott med nio raka segrar i VM-kvalet. Brasilien består av ett landslag fylld med världsstjärnor på samtliga positioner i elvan. Formen är verkligen på topp. Senast, i Venezuela, låg de under fram tills 20 minuter kvar då Marquinhos kvitterade, Gabriel Barbosa gav ledningen och Antony fastställde 3 - 1 segern.

Då saknades också ikonen Neymar, på grund av avstängning. Han är utvilad och taggad till tänder för att fortsätta leverera. I Brasilien har han nätat 6 mål och stått för 5 assister under VM-kvalet. Med honom i högform, samt i princip alla spelare i toppslag, har Brasilien en stor chans att ta en ny trepoängare. Colombia har läckt in mål under VM-kvalet och är för sårbara i defensiven för att stoppa brassarna. Därmed blir det ett spel på en rak Brasilien seger i matchen, till lite över dubbla pengarna i odds.

Speltips Colombia - Brasilien:
2 - odds 2.15 hos Nordicbet & Betsafe .

---
Preliminär startelva - Colombia:
David Ospina, Stefan Medina, Davinson Sanchez, Yerry Mina, William Tesillo, Juan Cuadrado, Wilmar Barrios, Mateus Uribe, Luis Diaz, Duvan Zapata & Radamel Falcao.

Preliminär startelva - Brasilien:
Ederson Moraes, Emerson Royal, Marquinhos, Thiago Silva, Alex Sandro, Douglas Luiz, Fabinho, Lucas Paqueta, Raphinha, Gabriel Barbosa & Neymar Junior.
---

This is the stats tab
This is the post tip