2. Los Angeles Galaxy 10 7 1 2 17:11 22

Formen
F, V, O, V, V,

NY Red Bull - LA Galaxy 3-2

Förlusten mot DC United var Columbus Crews femte raka i MLS. Just nu är det inte mycket som stämmer för laget. Det började med torsk 1-0 mot Montreal, sedan 1-3 och 0-1 mot Portland och DC United. Nu har man varit på bortaplan och mött Houston och DC igen, med resultaten 2-0 och 3-1. Inget vidare facit på sistone alltså. Senast så ar matchen avgjord efter en timme då Arriola satte 3-0 för DC. Nu väntar två raka hemmamatcher mot LA Galaxy och mot Los Angeles. Jag tror man får tufft ikväll.

Visserligen föll Galaxy senast mot New York Red Bulls. Detta trots att Zlatan givit Galaxy ledningen med 1-2 och att det stod sig i halvtid. I den andra halvleken kom så Red Bulls tillbaka och vände och vann efter två mål på åtta minuter. Besvikelsen förstås stor i Galaxy som inkasserade sin andra förlust på tio matcher. Annars har det sett bra ut för Zlatans gäng. Sju segrar och en andraplats på den västra sidan bakom LA FC. Viktiga poäng på spel i kväll således där jag tror att gästerna har goda chanser att få med sig minst en poäng. Formen och truppkvaliteten talar för att man lyckas.