Philadelphia Union - Pachuca, avspark 01:00

Marknaden har sagt sitt (so far) och har spelat ner ettan drygt 40-50 punkter.
Det här är lite väl mycket IMO på ett hemmalag som precis börjat sin säsong och som dessutom hade stora problem med att ta sig förbi Deportivo Saprissa från Costa Rica i ett dubbelmöte där de visade brister defensivt dör de kom undan med blotta förskräckelsen (avgörande målet i 94e minuten).

Pachuca ligger just nu trea i Liga MX. Deras prestationer och resultat har varit över förväntan och de gjorde några riktiga fynd på transfermarknaden. Salomon Rondon, tidigare Newcastle, har visat att han fortfarande håller hög klass och har smällt in 6 mål på 9 ligamatcher under 2024. Andra framstående spelare är bl.a. Ousama Idrissi som är helt brutal 1 v 1 och som verkligen exploderat den senaste tiden.

Pachuca spelar med en hög intensitet och har faktiskt, trots en del insläppta, börjat sätta defensiven bättre och bättre. De vilade nyckelspelare sist så de bör ha fräscha ben till nattens kamp.

Här rankas Pachuca alldeles för lågt och jag tycker exempelvis att de just nu är ett mer svårslaget lag än Tigres (se nedanför).

Pachuca +0.5 spelas till 1.81 hos Pinnacle

Orlando City - Tigres, avspark 04:00

Tigres, Tigres, Tigres... vad blir det av denna säsong?

Den mexikanska storklubben har börjat darra. De spelar sämre och sämre för var vecka som går och frågan är om inte tränaren Siboldi tagit Tigres så långt som han är kapabel till. Stommen blir allt äldre och jag tycker helt ärligt att Siboldi saknar offensiva idéer som kan göra truppen rättvisa.

Missförstå ej, Tigres är inte på något sätt usla. Vore konstigt med tanke på den truppen de har. Men spelarna ser inte ut att kunna göra jobbet på regelbunden basis längre och Gignac blir äldre och äldre.

Tigres har endast 1 seger på dem 4 senaste matcherna och faktiskt varit sämre än motståndarna i 3 av dessa trots att man på förhand ska vara favorit mot alla utom Cruz Azul.

Dagens Tigres håller jag på kanske plats 7/8 i ligan och jag tycker att det blir direkt skevt att sätta dem som favoriter på bortaplan mot ett MLS-lag som värderas ungefär lika högt.

Orlando +0 spelas till 2.00 hos bet365 .

Vamos!
This is the stats tab
This is the post tip